Leef vrij

Ik was altijd snel uit balans. Dat gaf veel stress. Ik besloot dat dit moest veranderen en ging aan de slag. Nu maak ik mijn eigen keuzes, sta ik positief in het leven en geniet van het nu. Met die ervaring ontwikkelde ik de training Veerkracht. Als ik het kan, kun jij het ook: leven zonder stress! Een vrij leven is een energiek leven, met plezier en veerkracht.” - Anne  

In haar trainingen creëert Anne een veilige omgeving. Ze maakt bovendien altijd de link met het gewone leven - dat houdt de trainingen praktisch en toepasbaar. Door te werken met kleine groepen is er ruimte voor wat er op dat moment speelt.

Deelnemers van de trainingen van Anjoy Veerkracht zijn heel positief over Anne en haar manier van coachen. Enkele kernwoorden die deelnemers noemen: 
BETROKKEN – PUNCTUEEL – OPEN - FIJNE VOORBEELDEN - NIET ZWEVERIG – ENTHOUSIAST – GEDULDIG - VAARDIGE LUISTERAAR - RUST EN HELDER

Anne Berkers (1984) is oprichter en eigenaar van Anjoy Veerkracht. In 2007 behaalde Anne haar Bachelor of Social Work en in 2015 sloot ze met succes de opleiding Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) af.

Anne woont in Geldrop samen met haar man en hun zoontje Tim. Haar ervaring, opleidingen en vooral haar passie vormen samen een goede basis voor haar twee ondernemingen: Anjoy Veerkracht en dansschool Anjoy Dans.